mandag den 1. april 2013

gone, gone, gone

Ovenstående billeder fra USA og Italien. Endda med lidt storebror drysset på! what
Så blev det den 1. april (Kan jeg lige hurtigt sige, hvor meget jeg elsker 1. april? Elsker det alt for meget, især hvis det er sjove pranks folk finder på - indtil videre er min favorit Berlingskes artikel om, hvorvidt Noma er blevet sagsøgt for at have stjålet græs fra Kløvermarkens fodboldbaner!). Håber I alle har haft en forrygende påskeferie, og nogle flere af jer får nok en forlænget en; inklusivt mig, skal i skole én dag om ugen, og ellers er det bare lockout resten af tiden! Jeg har haft en dejlig ferie, ikke fået lavet specielt meget, men det var godt nok også tiltrængt! Ellers skal jeg i morgen til København med Rebekka, hvor vi nok bare skal have noget frokost og få gjort lidt shopping. 

Ellers skal jeg til Milano! Er simpelthen så glad, siden der har været alt muligt biks med sommerferie, så det ville ende med, at jeg ikke ville kunne komme på sommerferie med far. Så nu har vi booket flybilletter til Milano i pinseferien, så det ser jeg så meget frem til! Ellers skal jeg en uge til Barcelona i sommerferien, og så resten af tiden må jeg bare bruge på at være nostalgisk i lille Danmark. Bliver så gal, hvis der ikke bliver solskin og 25 grader! 

Håber I alle har det godt, og håber jer, som ikke er ramt af lockouten har haft en god sidste feriedag i dag. Ej øv, undskyld, smører det rigtig i fjæset på jer! Skal selv tidligt op i morgen, så der er måske ikke så meget over det. Lidt ærgerligt her op til eksamen, men har simpelthen haft nærmest en krise mht. skole her på det seneste, så har ikke noget problem med 2 ugers ekstra fri! (Jeg er rigtig politisk ukorrekt "Øøøv Anna, det går ud over dine afgangsprøver" "Ej Anna, det er altså et seriøst problem det her" Det har jeg bemærket søde venner, men der er alligevel ikke så meget at gøre ved det!)

2 kommentarer:

  1. Feeeedt med Milano og Barcelona! Og er enig - sol og min. 25 grader er påkrævet.

    Skal desværre i skole hele 12 lektioner! Plus noget præst. Møg altså. Men okay. Det er jo en del federe end en normal uge, heh. God tur til Kbh.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaaa!

      Vi fik lige en mail på intra, om at vores tysklærer (desværre) ikke er lockoutet, så nu står den på 'hele' 8 timer om ugen! 2 timer mandag (13:35-15:05), 4 timer onsdag (12:00-15:05) og så torsdag (13:13-15:05), øv haha! Men ja, det er så meget bedre end normal skole - selvom det er lidt røvsygt for os 9. klasser, når vi nu skal op til afgangsprøverne her til sommer!

      Slet