fredag den 25. oktober 2013

DEN SENESTE UGE HAR JEG...

Set så mange kattekillinger!! AAAAAAARGH SÅ SØDE
Ventet på min bus i 15 minutter, fordi jeg ikke vidste at min bustid var blevet ændret - fra 6:50 til 7:05! Nårh ja, og det var frost den morgen... 
Været til Halloween Dance på skolen med de sødeste piger. Vi besluttede for at tage til det i sidste øjeblik og jeg havde intet kostume, udover mit enhjørningehorn fra da vi havde Animal Day, så fortalte alle at jeg var en enhjørning der var blevet kørt over en bil (siden der er så mange hjorte i området, er der ret mange hjorte der bliver ramt af biler, så ja)
Super skræmmende udvekslingsstudenter... 
Været på guidet tour i Lacrosse! Har allerede glemt hvad for en flod det var, tror det var en lille del af Mississippi-floden. 
Været ude og ride! Vi har heste i baghaven og i søndags fik Mona fra Tyskland (min værtstante hahaha, fordi hun bor hos min værtsmors forældre) og jeg en ridetur! Av, kunne slet ikke gå bagefter :(
Fået hængt mit mesterværk op på skolen! Haha, det er så grimt. I Art havde vi til opgave at skulle prøve og lave pop art ligesom Andy Warhol... Gik ikke specielt godt, men nu hænger det sammen med alle de andres på skolen.
Kælet med flere killinger........... Chou Chou, savner dig, du vil altid være min yndlingsmisser! 

Et "lille" uddrag fra min iPhone med hvad jeg har lavet her den seneste uge.. I går var jeg til en 'wake' som er lidt en pre-funeral for min "værts"bedstemors bror. Det var super underligt, og fik et stort chok da jeg så at de har kisten inde i rummet og den er åben så du kan se den afdøde! Så et glimt og blev så forskrækket og underligt tilpas at jeg kiggede væk hele aftenen. Spurgte Aime om det var normalt at 'udstille' kisten med den afdøde, og det er det åbenbart her. I aften skal jeg bage cookies med Mona, da vi har et bakesale i morgen på skolen med min entreprenørklasse. Tænk, at det allerede er fredag i morgen! Tiden går så sindssygt stærkt her. 











1 kommentar: